look-book

2017-18 ősz-tél

"ELLENÁLLHATATLAN" névre hallgató kollekció fotózására kértük fel a gyönyörű modellt,
Mádai Vivient.
A capsula kollekció egyedi darabjai olyan stílusos nőket érint meg, akik örömmel viselik a különleges darabokat.
Hűen önmagunkhoz, minőségi, természetes alapanyagokat választottunk mint: bársony, hernyóselyem, chasmir gyapjú, bőrhatású anyagok.
A letisztult vonalak a jó ízlést garantálják.


NAVONA, AZ ELLENÁLLHATATLAN

 

TOVÁBB A Kollekciókhoz

Az ellenállhatatlan kockás
Üzleti elegancia
Fiatalos kosztüm
Az örök bársony
Vivien boldog
Az új nadrágkosztüm
Hanyag elegancia
Overál mindörökké
Pettyek? Kockák?
A NAVONA ajánlata

A NAVONA ajánlata

A DM felkérésére a Marie Claire FASHION DAYS nagy színpadán, a Várkert Bazárban 2017. november 18-án 15.30 órai kezdettel a NavonaFashion is bemutatja őszi-téli kollekcióját. Remélem együtt töltjük ezt a remek barátnős programot! Találkozunk ott!
 • Vámos Magda

  divattörténész

  A divat, az ízlés és a harmónia egyedülállóan létezik Rózsa ruháiban. Én ezért szeretem a kollekcióit és ezért tisztelem munkásságát. Az egyéniséget juttatja minden egyes modelljébe és így típustól és korosztálytól függetlenül minden időben a jól öltözöttséget sugározza.

 • Hernádi Judit

  színművész

  Sok féle ruhát hordok színpadon. Van amelyik csillog-villog, és van kopott, szakadt. Ezek jelmezek, de hétköznap, próbáról előadásra rohangálva, a nyugalom vagy öröm perceiben olyan ruha kell amiben jól érzem magam, Rózsa ruhái ilyenek! Ha belenézek a tükörbe azt látom, hogy kiegészítenek, körülvesznek és szeretnek engem ! És ezért én is szeretem őket!! Nagyon!

 • Kiss Szilárd

  stylist

  Rózsa hiteles tervező, mert ruhái és ő maga is ugyanazt tükrözik: kreativitást, precizitást, kitartást és finomságot.

Hírességek NAVONA ruhában

Hírességek NAVONA ruhában

A NAVONA ruhák itthon és külföldön is kedveltek. Rengeteg színésznő, énekesnő és közéleti személy választja Megla Rózsa ruháit a hétköznapokban és különböző eseményeken is, mint díjátadókon, bemutatókon, fellépéseken vagy riporthoz - tévészerepléshez egyaránt. A hazai sztárokon a magazinok címlapjairól is folyton visszaköszönnek a NAVONA ruhák.

Még több sztár